mangpang mengpeng

dina raraga mangpang mengpeng, barudak sok sagala diaya-aya, sanajan eta teu begitu penting, tapi aya saena pami mangpang mengpeng eta kuurang silaksanakeun program anu euwih manfaat, kumargi kitu mungpung aya kasempatan hayu urang rempug jukung sauyunan ngawangun daerah nu ku urang di pikacinta.

5 Komentar

  1. Abula said,

    Desember 23, 2009 pada 9:43 am

    hayu atuh meungpeung gede tanaga yeuh …😀

  2. Neng Geulis said,

    Desember 23, 2009 pada 9:44 am

    sumuhun ,,,, hayu atuuuh…

  3. Mang Decib said,

    Desember 23, 2009 pada 9:45 am

    yu ah…
    urang makalangan…
    meungpeung ngora, gede tanaga, ….

  4. siAyi said,

    Desember 23, 2009 pada 9:47 am

    mungpung aya kasempatan hayu urang rempug jukung sauyunan ngawangun daerah nu ku urang di pikacinta.

    der ah…

  5. Cibu said,

    Desember 23, 2009 pada 9:48 am

    kang avit damang????


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: